OM STRANGAS

 

 

Med afsæt i og erfaring fra Michelin-restaurantbranchen ønsker den græske dessertkok Nikolaos Strangas at skabe et high-end kagealternativ i Købehavn. Strangas har fokus på balance – både når det kommer til smagen, teksturerne og ikke mindst udtrykket i hans kager. Han gør en kunst ud af at arbejde med de mindste detaljer, og alt kreeres kompromisløst og fra bunden.

Inspirationen og læren er hentet både fra den solide franske konditorskole, de  nytænkende spanske dessertgastronomer og den danske gastronomi, og de tre er flettet smukt sammen med Strangas’ mantra om VELSMAG, ÆSTETIK og PASSION for kagekunst.

 

“Hvor andre hælder kunstigheder i en maskine og trykker på knappen,
laver jeg alt fra bunden. Folder dejen, pisker moussen, tempererer
chokoladen og former den søde sag, du om lidt skal nyde. Når andre
bygger tårne af flødeskum, tænker jeg less is more.

Jeg tror på skønheden i det enkle, råvarens renhed og den perfekte
forarbejdning. Hos mig er hver eneste lille bid resultatet af en
kærlighedsaffære, og jeg lover dig, at du kan smage det.
– It’s passion darling.”

 

 

 


Vis stort kort